Kop op (2022)

Kop op in de bioscoop

Kop op is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film

Dit is de bioscoopagenda van de film Kop op.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kop op. Hier zie je waar en wanneer Kop op in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kop op uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kop op wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kop op draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kop op wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Arnhem en Amsterdam

De film Kop op draait in deze bioscopen: EYE en Focus Filmtheater Arnhem

De recensies van de film Kop op staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Kop op wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kop op!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kop op, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kop op kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kop op verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kop op. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kop op wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kop op en de regisseur van de film Kop op worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.