Kom hier dat ik u kus (2019)

Trailer van Kom hier dat ik u kushttps://img.youtube.com/vi/zV9--LtQsNM/0.jpg2021-09-19T03:18:48+02:00Trailer van Kom hier dat ik u kus

Mona is negen jaar oud als haar moeder overlijdt en haar vader krijgt al snel een nieuwe vriendin. Marie komt het gezin in als een vervangende moeder en eist alle aandacht op. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Als twintiger en dertiger probeert zij zich staande te houden terwijl iedereen over haar heen loopt. Tot ze inziet dat het zo niet langer kan.

Kom hier dat ik u kus is gebaseerd op het gelijknamige boek van Griet op de Beeck.

details Kom hier dat ik u kus

4AIMDb 7.510156 100 minuten

recensies Kom hier dat ik u kus

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Kom hier dat ik u kus poster van Kom hier dat ik u kus cast & crew

kijkwijzer Kom hier dat ik u kus

4A

IMDb Kom hier dat ik u kus

IMDb 7.510156

cast & crew Kom hier dat ik u kus

regisseurs

Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden

acteurs

Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Tom Vermeir, Wine Dierickx en Tijmen Govaerts

distributeur

September Film Distribution

details Kom hier dat ik u kus

in première op

10-12-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor Kom hier dat ik u kus geen voorstellingen in Amsterdam

Dit is de bioscoopagenda van de film Kom hier dat ik u kus.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kom hier dat ik u kus. Hier zie je waar en wanneer Kom hier dat ik u kus in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kom hier dat ik u kus uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kom hier dat ik u kus wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kom hier dat ik u kus draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kom hier dat ik u kus wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Purmerend en Wijchen

De film Kom hier dat ik u kus draait in deze bioscopen: Cinema Roma en Filmhuis Purmerend

De recensies van de film Kom hier dat ik u kus staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Kom hier dat ik u kus wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kom hier dat ik u kus!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kom hier dat ik u kus, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kom hier dat ik u kus kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kom hier dat ik u kus verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kom hier dat ik u kus. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kom hier dat ik u kus wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kom hier dat ik u kus en de regisseur van de film Kom hier dat ik u kus worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.