Kes (1969)

Trailer van Keshttps://img.youtube.com/vi/Q2BMFtefUag/0.jpg2021-08-25T03:27:01+02:00Trailer van Kes

De vijftienjarige Billy groeit op in een arbeidersgezin in Yorkshire, een mijnwerkersstadje in Noord-Engeland. Billy’s leven is weinig rooskleurig; zijn moeder verwaarloost hem, zijn oudere broer pest hem en op school regent het straffen door ongeïnteresseerde bullebakleraren. Wanneer Billy op een van zijn zwerftochten in de omgeving een nest torenvalken vindt, besluit hij een jong mee te nemen. Al zijn tijd steekt hij in het africhten van de valk, die hem zijn deprimerende omgeving doet vergeten.

details Kes

4GATIMDb 7.91019865 110 minuten
Kes poster van Kes cast & crew

kijkwijzer Kes

4GAT

IMDb Kes

IMDb 7.91019865

cast & crew Kes

regisseur

Ken Loach

acteurs

David Bradley en Freddie Fletcher

scenario

, en

producenten

Kestrel Films Ltd. en Woodfall Film Productions

distributeur

EYE Film Instituut Nederland

details Kes

in première op

23-11-2011

genre

drama

jaar

1969

speelduur

110 minuten

Deze week zijn er voor Kes geen voorstellingen in Amsterdam

Kes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kes. Hier zie je waar en wanneer Kes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kes uit 1969 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Kes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kes en de regisseur van de film Kes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.