Kedi (2016)

Trailer van Kedihttps://img.youtube.com/vi/SrD1G5V6-uw/0.jpg2021-09-19T01:06:28+02:00Trailer van Kedi

Honderdduizenden Turkse katten bewegen zich vrij door de straten van Istanboel. Al duizenden jaren wandelen ze in en uit de levens van mensen. Zo zijn ze een essentieel onderdeel geworden van de diverse gemeenschappen die de stad zo kleurrijk maken. De katten van Istanboel zijn niemands eigendom. Ze leven tussen twee werelden, zijn wild noch tam, en brengen vreugde en een doel bij die mensen die ze zelf uitkiezen om hen te adopteren. In Istanboel zijn katten spiegels voor de inwoners; ze laten hen op een unieke manier reflecteren op hun leven.

details Kedi

1IMDb 7.71013858 79 minuten

recensies Kedi

De Filmkrant De Volkskrant
Kedi poster van Kedi cast & crew

kijkwijzer Kedi

1

IMDb Kedi

IMDb 7.71013858

cast & crew Kedi

regisseur

Ceyda Torun

acteurs

Yaman Barlas, Sari, Arzu Göl, Kemal Suncu, Bengü, Necati Özer, Hamdi Selami Karaci, Mine Sögüt, Teoman Toraman, Aslan Parcasi, Yilmaz Yildiz, Psikopat, Vecdi Kelav, Erdogan Amca, Elif Nursad Atalay, Deniz, Bahri Artug, Ayten Gülyurt, Ali Önerge, Hacer Pervin Kurt, Gülsüm Agaoglu, Gülizar Kartal, Bülent Üstün, Gamsiz, Murat Sögütlüoglu, Eda Dereci, Laçin Ceylan, Süleyman Erdogan, Duman, Fatih Dogan, Ülkü Demirtiken, Erol Köroglu, Bombis, Gece en Osman

distributeur

Cinema Delicatessen

details Kedi

in première op

24-08-2017

genre

documentaire

jaar

2016

speelduur

79 minuten

Deze week zijn er voor Kedi geen voorstellingen in Breda

Kedi draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kedi.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kedi. Hier zie je waar en wanneer Kedi in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kedi uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kedi wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kedi draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kedi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kedi draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kedi staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Kedi wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kedi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kedi, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kedi kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kedi verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kedi. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kedi wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kedi en de regisseur van de film Kedi worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.