Karakter (1997)

Deurwaarder Dreverhaven is in de jaren '30 een machtig man. Wanneer Joba, zijn huishoudster, een kind van hem verwacht, wil zij niet met hem trouwen en verlaat zijn huis. Zij voedt hun zoon Katadreuffe alleen op, terwijl ze weigert iets van Dreverhaven aan te nemen. Deze besluit als wraak zijn onwettige zoon waar mogelijk te dwarsbomen.

details

IMDb 7.710 126 minuten

recensies Karakter

De Filmkrant
Karakter poster van Karakter cast & crew

IMDb Karakter

IMDb 7.710

cast & crew Karakter

regisseur

Mike van Diem

acteurs

Jan Decleir, Fedja van Huêt, Betty Schuurman, Tamar van den Dop, Victor Löw, Hans Kesting, Lou Landré, Bernard Droog, Frans Vorstman, Fred Goessens, Jasper Gottlieb, Marius Gottlieb, Pavlik Jansen op de Haar, Marisa Van Eyle, Wim Van Der Grijn, Jos Verbist, Jaap Spijkers, Mark Rietman, Jack Hedley, Jan van Eijndthoven, Dic van Duin, Peter Oosthoek, Myranda Jongeling, Bruun Kuyt, Johan Ooms, Jack Vecht, Wil van der Meer, Frieda Pittoors, Hans Karsenbarg, Wouter Steenbergen, Willem Westermann, Wim Wiertz, Tjerk Risselada, Marion van Wijk, Jeroen Lopes-Cardozo, Barbara van der Horn, Jan Pontier, Aus Greidanus, Gerard Meijler, Cas Jansen, Paul van Soest, Joan Nederlof, Paul Kooij, Dariusz Lewandowski, Janusz Chabior, Gusta Gerritsen, Mees Jongema, Peter Paul Muller, John Clous, Lukas Dijkema, Nina Deuss, Zip Wertwijn, Jeroen van den Bulk, Rick van Gastel, Roman Czajka, Malgorzata Napiórkowska, Annemarie Grosfeld, Nico de Vries, Dana Huizinga, Kaylee van Gastel, Marcel Hensema, Marzena Kipiel-Sztuka, Christo Hulst, Gabriël Klompmaker, Sieger Hesselink, Willem Gomes, Yvonne Popa, Dennis Overeem, Jonathan Maxwell Reeves en Arjan van den Haak

details Karakter

jaar

1997

speelduur

126 minuten

Deze week zijn er voor Karakter geen voorstellingen in Rotterdam

Karakter draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Karakter.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Karakter. Hier zie je waar en wanneer Karakter in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Karakter uit 1997 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Karakter wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Karakter draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Karakter wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Karakter draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Karakter staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Karakter wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Karakter!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Karakter, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Karakter kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Karakter verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Karakter. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Karakter wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Karakter en de regisseur van de film Karakter worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.