Kapitein Morten en de Spinnenkoningin (2018)

Morten wil net zo'n zeekapitein zijn als zijn vader. Terwijl hij wacht tot zijn vader weer aan wal komt, maakt een magisch ongelukje Morten zo klein als een insect. Nu kan hij op zijn zelfgemaakte speelgoedboot kapitein zijn en op zoek naar de verdwenen goudschat. Maar de gevaarlijke spinnenkoningin is ook aan boord, en lijkt verdacht veel op zijn nare stiefmoeder.

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin poster van Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

beoordelingen Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

IMDb 5.610

cast & crew Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

regisseurs

Kaspar Jancis, Henry Nicholson en Riho Unt

acteurs

Cian Patrick O'Dowd, Brendan Gleeson, Pauline McLynn, Susie Power, Ciarán Hinds, Michael McElhatton, Jason Byrne, Tommy Tiernan, Mario Rosenstock, Neil Delamere en Patrick FitzSymons

details Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

jaar

2018

speelduur

79 minuten

Dit is de biosagenda van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin getoond.

De je film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Nijmegen, Groningen, Arnhem, Deventer, Haarlem en Rotterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

De film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin in de volgende steden in de bioscoop te zien: Nijmegen, Groningen, Arnhem, Deventer, Haarlem en Rotterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.