Kapitein Morten en de Spinnenkoningin (2018)

Morten wil net zo'n zeekapitein zijn als zijn vader. Terwijl hij wacht tot zijn vader weer aan wal komt, maakt een magisch ongelukje Morten zo klein als een insect. Nu kan hij op zijn zelfgemaakte speelgoedboot kapitein zijn en op zoek naar de verdwenen goudschat. Maar de gevaarlijke spinnenkoningin is ook aan boord, en lijkt verdacht veel op zijn nare stiefmoeder.

details

IMDb 5.510 79 minuten
Kapitein Morten en de Spinnenkoningin poster van Kapitein Morten en de Spinnenkoningin cast & crew

IMDb Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

IMDb 5.510

cast & crew Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

regisseurs

Kaspar Jancis, Henry Nicholson en Riho Unt

acteurs

Cian Patrick O'Dowd, Brendan Gleeson, Pauline McLynn, Susie Power, Ciarán Hinds, Michael McElhatton, Jason Byrne, Tommy Tiernan, Mario Rosenstock, Neil Delamere en Patrick FitzSymons

details Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

jaar

2018

speelduur

79 minuten

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin. Hier zie je waar en wanneer Kapitein Morten en de Spinnenkoningin in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kapitein Morten en de Spinnenkoningin wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin en de regisseur van de film Kapitein Morten en de Spinnenkoningin worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.