Kanarie (2018)

Kanarie speelt zich af in 1985 tegen een achtergrond van apartheid, religie en oorlog, en volgt de tienerjongen, Johan Niemand, die altijd wordt gepest vanwege zijn liefde voor Britse new wave-muziek en Boy George. Nadat hij wordt opgeroepen om de dienstplicht te vervullen, doet hij auditie voor het legerkoor de Kanaries. Op tournee ontwikkelt hij gevoelens voor een 'mede-Kanarie' en begint hij alles wat hij weet in twijfel te trekken.

details

4ASTIMDb 7.710 123 minuten

recensies Kanarie

De Filmkrant NRC

kijk Kanarie online

Picl
Kanarie poster van Kanarie cast & crew

kijkwijzer Kanarie

4AST

IMDb Kanarie

IMDb 7.710

cast & crew Kanarie

regisseur

Christiaan Olwagen

acteurs

Hannes Otto en Schalk Bezuidenhout

distributeur

Cinemien

details Kanarie

in première op

05-11-2020

genre

drama

jaar

2018

speelduur

123 minuten

Deze week zijn er voor Kanarie geen voorstellingen in Groningen

Kanarie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kanarie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kanarie. Hier zie je waar en wanneer Kanarie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kanarie uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kanarie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kanarie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kanarie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kanarie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kanarie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Kanarie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kanarie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kanarie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kanarie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kanarie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kanarie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kanarie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kanarie en de regisseur van de film Kanarie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.