K3: Dans van de Farao (2020)

Trailer van K3: Dans van de Faraohttps://img.youtube.com/vi/fpiWh0hI-qs/0.jpg2021-09-20T02:06:58+02:00Trailer van K3: Dans van de Farao

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes.

details K3: Dans van de Farao

1IMDb 6.71023 90 minuten
K3: Dans van de Farao poster van K3: Dans van de Farao cast & crew

kijkwijzer K3: Dans van de Farao

1

IMDb K3: Dans van de Farao

IMDb 6.71023

cast & crew K3: Dans van de Farao

regisseur

Bart Van Leemputten

acteurs

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer

distributeur

Splendid Film

details K3: Dans van de Farao

in première op

05-06-2021

genre

familiefilm

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor K3: Dans van de Farao geen voorstellingen in Emmen

K3: Dans van de Farao draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film K3: Dans van de Farao.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film K3: Dans van de Farao. Hier zie je waar en wanneer K3: Dans van de Farao in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film K3: Dans van de Farao uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen K3: Dans van de Farao wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film K3: Dans van de Farao draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film K3: Dans van de Farao wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film K3: Dans van de Farao draait in deze bioscopen:

De recensies van de film K3: Dans van de Farao staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film K3: Dans van de Farao wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film K3: Dans van de Farao!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film K3: Dans van de Farao, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film K3: Dans van de Farao kopen/reserveren.

De filmtijden van de film K3: Dans van de Farao verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film K3: Dans van de Farao. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film K3: Dans van de Farao wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film K3: Dans van de Farao en de regisseur van de film K3: Dans van de Farao worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.