Juf Braaksel en De Magische Ring (2023)

Juf Braaksel en De Magische Ring in de bioscoop

Juf Braaksel en De Magische Ring is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Juf Braaksel en De Magische Ring.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Juf Braaksel en De Magische Ring. Hier zie je waar en wanneer Juf Braaksel en De Magische Ring in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Juf Braaksel en De Magische Ring uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Juf Braaksel en De Magische Ring wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Juf Braaksel en De Magische Ring draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Juf Braaksel en De Magische Ring wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Harderwijk, Lelystad en Amsterdam

De film Juf Braaksel en De Magische Ring draait in deze bioscopen: Kok CinemaXX, Kok Lelystad CinemaXX, Pathé Arena en Pathé de Kuip

De recensies van de film Juf Braaksel en De Magische Ring staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Juf Braaksel en De Magische Ring wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Juf Braaksel en De Magische Ring!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Juf Braaksel en De Magische Ring, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Juf Braaksel en De Magische Ring kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Juf Braaksel en De Magische Ring verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Juf Braaksel en De Magische Ring. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Juf Braaksel en De Magische Ring wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Juf Braaksel en De Magische Ring en de regisseur van de film Juf Braaksel en De Magische Ring worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.