Judy (2019)

Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy Garland in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken.

details

3TDHIMDb 6.910 118 minuten
Judy poster van Judy cast & crew

kijkwijzer Judy

3TDH

IMDb Judy

IMDb 6.910

cast & crew Judy

regisseur

Rupert Goold

acteurs

Renée Zellweger, Jessie Buckley en Rufus Sewell

scenario

en

distributeur

WW Entertainment

details Judy

in première op

14-11-2019

genres

biografisch, drama en historisch

jaar

2019

speelduur

118 minuten

Dit is de biosagenda van de film Judy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Judy.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Judy uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Judy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Judy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Alblasserdam, Emmen, Amstelveen, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Heerhugowaard, Den Bosch, Hoogeveen, Purmerend, Steenwijk, Deventer, Vlaardingen, Kerkrade, Hoorn, Eindhoven, Hoogezand en Alkmaar

De film Judy draait in deze bioscopen: Cinema Amstelveen, Kinepolis Emmen, Landvast, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Arnhem, Vue Den Bosch, Vue Deventer, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Heerhugowaard, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand, Vue Hoorn, Vue Kerkrade, Vue Purmerend, Vue Steenwijk en Vue Vlaardingen

De recensies van de film Judy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Judy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Judy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Judy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Judy kopen.

De filmtijden van de film Judy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Judy. Ook de kijkwijzer van de film Judy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Judy en de regisseur van de film Judy worden ook vermeld.