Judy (2019)

Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy Garland in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken.

Judy poster van Judy

beoordelingen Judy

3TDH

IMDb 7.010

cast & crew Judy

regisseur

Rupert Goold

acteurs

Renée Zellweger, Jessie Buckley en Rufus Sewell

scenario

en

distributeur

WW Entertainment

details Judy

in première op

14-11-2019

genres

biografisch, drama en historisch

jaar

2019

speelduur

118 minuten

Deze week zijn er voor Judy geen voorstellingen in Alkmaar

Dit is de biosagenda van de film Judy.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Judy getoond.

De je film Judy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Arnhem, Schiedam, Tilburg, Maastricht, Den Haag, Amersfoort, Groningen, Eindhoven, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Nijmegen, Utrecht, Leeuwarden, Haarlem en Zwolle

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Judy draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Judy staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Judy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Judy, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Judy verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Judy

De film Judy in de volgende steden in de bioscoop te zien: Arnhem, Schiedam, Tilburg, Maastricht, Den Haag, Amersfoort, Groningen, Eindhoven, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Nijmegen, Utrecht, Leeuwarden, Haarlem en Zwolle.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Judy, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.