Josep (2020)

De Franse regering brengt de Republikeinen die de dictatuur van Franco ontvluchten onder in concentratiekampen. Honderden sterven door gebrek aan hygiëne en water. Twee mannen, gescheiden door een prikkeldraad, ontwikkelen een vriendschap.

details

IMDb 7.510 71 minuten

kijk Josep online

Picl Ziggo On Demand Pathe Thuis
Josep poster van Josep cast & crew

IMDb Josep

IMDb 7.510

cast & crew Josep

regisseur

Aurel

acteurs

Sergi López, Emmanuel Vottero, Xavier Serrano, David Marsais, Valérie Lemercier, Thomas Vandenberghe, Gérard Hernandez, Bruno Solo, François Morel, Alain Cauchi, Bamar Kane, Sílvia Pérez Cruz, Alba Pujol en Sophia Aram

details Josep

in première op

06-05-2021

jaar

2020

speelduur

71 minuten

Josep draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Josep.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Josep. Hier zie je waar en wanneer Josep in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Josep uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Josep wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Josep draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Josep wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Josep draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Josep staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Josep wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Josep!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Josep, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Josep kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Josep verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Josep. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Josep wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Josep en de regisseur van de film Josep worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.