Jojo Rabbit (2019)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog staat het wereldbeeld van het eenzame Duitse jongentje Jojo op zijn kop, wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder een Joods meisje op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

details

3GTDIMDb 8.010 108 minuten

recensies Jojo Rabbit

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
Jojo Rabbit poster van Jojo Rabbit cast & crew

kijkwijzer Jojo Rabbit

3GTD

IMDb Jojo Rabbit

IMDb 8.010

cast & crew Jojo Rabbit

regisseur

Taika Waititi

acteurs

Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, Taika Waititi, Sam Rockwell, Rebel Wilson, Archie Yates, Luke Brandon Field, Alfie Allen, Stephen Merchant, Sam Haygarth, Stanislav Callas, Brian Caspe, Robert East, Joseph Weintraub, Gabriel Andrews, Billy Rayner, Christian Howlings en Curtis Matthew

distributeur

The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Fox

details Jojo Rabbit

in première op

02-01-2020

genres

komedie, drama en oorlog

jaar

2019

speelduur

108 minuten

Deze week zijn er voor Jojo Rabbit geen voorstellingen in Hoogezand

Dit is de biosagenda van de film Jojo Rabbit.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jojo Rabbit.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jojo Rabbit uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Jojo Rabbit draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jojo Rabbit wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Leiden, Spijkenisse, Nijmegen, Dordrecht, Leeuwarden, Arnhem, Eindhoven, Enkhuizen, Breda, Heerlen, Haarlem, Diemen, Zevenaar, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Hilversum, Tilburg, Gouda en Zierikzee

De film Jojo Rabbit draait in deze bioscopen: Cinema Enkhuizen, Cinerama, De Lieve Vrouw, Filmhallen, Filmhuis Gouda, Filmhuis Zevenaar, Filmtheater Hilversum, Filmtheater Zierikzee, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Kinepolis Breda, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Spijkenisse, KINO, Kriterion, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Natlab, Parkvilla Filmhuis, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Schouwburgplein, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Quatro Cinema, The Movies, The Movies, Theater Dakota, Theater De Omval, Tivoli en Cinema Leeuwarden en Trianon

De recensies van de film Jojo Rabbit staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score van de film Jojo Rabbit wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jojo Rabbit!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jojo Rabbit, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jojo Rabbit kopen.

De filmtijden van de film Jojo Rabbit verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Jojo Rabbit. Ook de kijkwijzer van de film Jojo Rabbit wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jojo Rabbit en de regisseur van de film Jojo Rabbit worden ook vermeld.