Jimmy Is Punk - The Story of Panic (2020)

Documentaire over de Nederlandse punkband Panic, opgericht in 1977 na het uiteenvallen van de groep Big Peter and the Terrible Garage, die maar kort een kort leven beschoren was. Een concert in Gouda in 1978 staat centraal, gefilmd vlak voor het uit elkaar gaan van de band.

details

IMDb 50 minuten
Jimmy Is Punk - The Story of Panic poster van Jimmy Is Punk - The Story of Panic cast & crew

IMDb Jimmy Is Punk - The Story of Panic

IMDb

cast & crew Jimmy Is Punk - The Story of Panic

regisseur

Duco Donk

acteurs

Rein De Graaf, Michiel van 't Hof, Peter ten Seldam en Piet van Dijk

details Jimmy Is Punk - The Story of Panic

jaar

2020

speelduur

50 minuten

Jimmy Is Punk - The Story of Panic draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic. Hier zie je waar en wanneer Jimmy Is Punk - The Story of Panic in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jimmy Is Punk - The Story of Panic wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Jimmy Is Punk - The Story of Panic draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic en de regisseur van de film Jimmy Is Punk - The Story of Panic worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.