Japón (2002)

Een man reist van Mexico-Stad naar een geïsoleerd dorp in zijn bergachtige geboortestreek om zelfmoord te plegen. Daar ontmoet hij een vrome oudere vrouw, met een bijzondere liefde tot gevolg.

details

IMDb 6.910 143 minuten

recensies Japón

De Filmkrant
Japón poster van Japón cast & crew

IMDb Japón

IMDb 6.910

cast & crew Japón

regisseur

Carlos Reygadas

acteurs

Alejandro Ferretis, Magdalena Flores, Yolanda Villa, Martín Serrano, Rolando Hernández, Bernabe Pérez, Fernando Benítez en Carlo Reygadas Barquín

details Japón

jaar

2002

speelduur

143 minuten

Deze week zijn er voor Japón geen voorstellingen in Amsterdam

Japón draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Japón.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Japón. Hier zie je waar en wanneer Japón in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Japón uit 2002 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Japón wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Japón draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Japón wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Japón draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Japón staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Japón wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Japón!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Japón, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Japón kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Japón verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Japón. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Japón wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Japón en de regisseur van de film Japón worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.