Jane (2017)

Trailer van Janehttps://img.youtube.com/vi/wyROc9Bxg_Q/0.jpg2021-09-07T04:25:25+02:00Trailer van Jane

Documentaire over de jonge jaren van Jane Goodall. Als 26-jarige secretaresse krijgt Jane van paleontoloog Leakey de kans om naar Afrika te gaan, haar grote droom. Zonder enige ervaring, kennis of wetenschappelijke opleiding trekt zij naar de wildernis om de allereerste onderzoeker naar apengedrag in het wild te worden.

details Jane

3AIMDb 7.8104848 90 minuten

recensies Jane

De Volkskrant
Jane poster van Jane cast & crew

kijkwijzer Jane

3A

IMDb Jane

IMDb 7.8104848

cast & crew Jane

regisseur

Brett Morgen

acteurs

Jane Goodall en Hugo van Lawick

distributeur

Periscoop Film

details Jane

in première op

28-12-2017

genre

documentaire

jaar

2017

speelduur

90 minuten

Jane draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Jane.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jane. Hier zie je waar en wanneer Jane in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jane uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jane wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jane draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jane wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Jane draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Jane staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Jane wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jane!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jane, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jane kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jane verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jane. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jane wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jane en de regisseur van de film Jane worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.