Into the Jungle (2018)

Een pasgetrouwd Australisch echtpaar vertrekt naar de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea voor een aanvankelijk onmogelijke opgave. Jim en Jean Thomas willen de inheemse bevolking ervan overtuigen niet meer te jagen op de tenkile, een boomkangoeroe die van oudsher wordt gegeten maar nu ernstig met uitsterven wordt bedreigd. Na veel verzet en frustratie lukt het hen om de inwoners te overtuigen.

details

1IMDb 8.710 92 minuten

recensies Into the Jungle

De Volkskrant NRC
Into the Jungle poster van Into the Jungle cast & crew

kijkwijzer Into the Jungle

1

IMDb Into the Jungle

IMDb 8.710

cast & crew Into the Jungle

regisseur

Mark Hanlin

distributeur

M&N Film Distribution

details Into the Jungle

in première op

22-10-2020

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

92 minuten

Deze week zijn er voor Into the Jungle geen voorstellingen in Maastricht

Into the Jungle draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Into the Jungle.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Into the Jungle. Hier zie je waar en wanneer Into the Jungle in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Into the Jungle uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Into the Jungle wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Into the Jungle draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Into the Jungle wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Into the Jungle draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Into the Jungle staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Into the Jungle wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Into the Jungle!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Into the Jungle, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Into the Jungle kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Into the Jungle verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Into the Jungle. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Into the Jungle wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Into the Jungle en de regisseur van de film Into the Jungle worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.