Inner Landscape (2019)

Documentaire over de totstandkoming van de kameropera Si Fan, die in 2015 voor het Nieuw Ensemble werd gecomponeerd door de Chinese componist Guo Wenjing. In Si Fan (‘liefdesverlangen’) combineert Guo de traditionele opera van zijn geboortestreek Sichuan met zijn eigen muziek.

details

1IMDb 7.810 91 minuten

recensies Inner Landscape

De Volkskrant
Inner Landscape poster van Inner Landscape cast & crew

kijkwijzer Inner Landscape

1

IMDb Inner Landscape

IMDb 7.810

cast & crew Inner Landscape

regisseur

Frank Scheffer

distributeur

Cinema Delicatessen

details Inner Landscape

in première op

26-06-2021

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

91 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Inner Landscape.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Inner Landscape. Hier zie je waar en wanneer Inner Landscape in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Inner Landscape uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Inner Landscape wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Inner Landscape draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Inner Landscape wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Inner Landscape draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film Inner Landscape staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Inner Landscape wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Inner Landscape!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Inner Landscape, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Inner Landscape kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Inner Landscape verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Inner Landscape. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Inner Landscape wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Inner Landscape en de regisseur van de film Inner Landscape worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.