In The Mood For Love (2000)

Trailer van In The Mood For Lovehttps://img.youtube.com/vi/Q7SZFwCRS4I/0.jpg2021-09-20T15:09:21+02:00Trailer van In The Mood For Love

Twee buren ontmoeten elkaar in een hotelkamer, nadat ze ontdekten dat hun echtelieden overspel met elkaar plegen. Bedrogen zijn ze, maar ze willen niet bedriegen. Voorzichtig spelen ze delen uit een affaire na, om te ontdekken hoe zoiets ontstaat. Dat ze daarbij voor elkaar vallen is onvermijdelijk, maar onmogelijk toe te geven.

details In The Mood For Love

1IMDb 8.110136312 98 minuten

recensies In The Mood For Love

De Filmkrant

kijk In The Mood For Love online

Pathe Thuis
In The Mood For Love poster van In The Mood For Love cast & crew

kijkwijzer In The Mood For Love

1

IMDb In The Mood For Love

IMDb 8.110136312

cast & crew In The Mood For Love

regisseur

Wong Kar Wai

acteurs

Maggie Cheung, Ping Lam Siu en Tony Leung Chiu Wai

distributeur

EYE Filmmuseum

details In The Mood For Love

in première op

10-06-2021

genres

drama en romantiek

jaar

2000

speelduur

98 minuten

EYE

EYE

vandaag ma ...
morgen di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo
21:15
LAB111

LAB111

vandaag ma ...
morgen di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr
14:15
zaterdag za ...
zondag zo ...

Dit is de bioscoopagenda van de film In The Mood For Love.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film In The Mood For Love. Hier zie je waar en wanneer In The Mood For Love in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film In The Mood For Love uit 2000 getoond. Ook zie je in welke bioscopen In The Mood For Love wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film In The Mood For Love draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film In The Mood For Love wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film In The Mood For Love draait in deze bioscopen: EYE en LAB111

De recensies van de film In The Mood For Love staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film In The Mood For Love wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film In The Mood For Love!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film In The Mood For Love, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film In The Mood For Love kopen/reserveren.

De filmtijden van de film In The Mood For Love verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film In The Mood For Love. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film In The Mood For Love wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film In The Mood For Love en de regisseur van de film In The Mood For Love worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.