In the Heights (2020)

Trailer van In the Heightshttps://img.youtube.com/vi/DaVrGu8clUY/0.jpg2021-09-22T14:09:42+02:00Trailer van In the Heights

De sympathieke bodega-eigenaar Usnavi spaart elke cent die hij verdient, terwijl hij hoopt op en fantaseert over een beter leven.

details In the Heights

1TIMDb 7.41033861 143 minuten

kijk In the Heights online

Pathe Thuis
In the Heights poster van In the Heights cast & crew

kijkwijzer In the Heights

1T

IMDb In the Heights

IMDb 7.41033861

cast & crew In the Heights

regisseur

Jon M. Chu

acteurs

Anthony Ramos, Corey Hawkins, Leslie Grace, Melissa Barrera, Olga Merediz, Daphne Rubin-Vega, Gregory Diaz IV, Stephanie Beatriz, Dascha Polanco en Jimmy Smits

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details In the Heights

in première op

01-07-2021

genres

drama en muziek

jaar

2020

speelduur

143 minuten

Deze week zijn er voor In the Heights geen voorstellingen in Breda

In the Heights draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film In the Heights.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film In the Heights. Hier zie je waar en wanneer In the Heights in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film In the Heights uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen In the Heights wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film In the Heights draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film In the Heights wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film In the Heights draait in deze bioscopen:

De recensies van de film In the Heights staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film In the Heights wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film In the Heights!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film In the Heights, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film In the Heights kopen/reserveren.

De filmtijden van de film In the Heights verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film In the Heights. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film In the Heights wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film In the Heights en de regisseur van de film In the Heights worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.