In Oranje (2004)

Voetbal is alles voor de elfjarige Remco. Hij bereidt zich, samen met zijn langs de lijn schreeuwende vader, voor op een toekomst in het Nederlands elftal, maar dan slaat het noodlot toe.

details

IMDb 6.510 90 minuten

kijk In Oranje online

Pathe Thuis
In Oranje poster van In Oranje cast & crew

IMDb In Oranje

IMDb 6.510

cast & crew In Oranje

regisseur

Joram Lürsen

acteurs

Yannick van de Velde, Thomas Acda, Wendy van Dijk, Peter Blok, Dionicho Muskiet, Maaike Polder, Sterre Herstel, Porgy Franssen, Ton Kas, Bas Keijzer, Pim Muda, René Lobo, Chris Comvalius, Denzel von Deira, Pepijn Gunneweg, Dennis Rudge, Lucretia van der Vloot, Jack van Gelder en Erik van Muiswinkel

details In Oranje

jaar

2004

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor In Oranje geen voorstellingen in Amsterdam

In Oranje draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film In Oranje.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film In Oranje. Hier zie je waar en wanneer In Oranje in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film In Oranje uit 2004 getoond. Ook zie je in welke bioscopen In Oranje wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film In Oranje draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film In Oranje wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film In Oranje draait in deze bioscopen:

De recensies van de film In Oranje staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film In Oranje wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film In Oranje!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film In Oranje, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film In Oranje kopen/reserveren.

De filmtijden van de film In Oranje verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film In Oranje. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film In Oranje wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film In Oranje en de regisseur van de film In Oranje worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.