In Another Country (2012)

De naam Anne is in drie verschillende gedaanten te zien in dit licht-absurdistische verhaal. De eerste maal als jonge regisseur, vervolgens als overspelige echtgenote en tot slot als gescheiden eenzame ziel.

details

IMDb 6.410 89 minuten
In Another Country poster van In Another Country cast & crew

IMDb In Another Country

IMDb 6.410

cast & crew In Another Country

regisseur

Sang-soo Hong

acteurs

Isabelle Huppert, Joon-Sang Yoo, Yu-mi Jung, Yuh-Jung Youn, Seong-kun Mun, Hae-hyo Kwon, So-Ri Moon en Youngoak Kim

details In Another Country

jaar

2012

speelduur

89 minuten

In Another Country draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film In Another Country.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film In Another Country. Hier zie je waar en wanneer In Another Country in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film In Another Country uit 2012 getoond. Ook zie je in welke bioscopen In Another Country wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film In Another Country draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film In Another Country wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film In Another Country draait in deze bioscopen:

De recensies van de film In Another Country staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film In Another Country wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film In Another Country!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film In Another Country, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film In Another Country kopen/reserveren.

De filmtijden van de film In Another Country verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film In Another Country. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film In Another Country wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film In Another Country en de regisseur van de film In Another Country worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.