Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Il grido (1957)

Het zware leven van Aldo die werkt in een suikerfabriek in de Po-vallei in Noord-Italië. Hij leeft met een getrouwde vrouw en haar dochter. Wanneer de vrouw hoort dat haar echtgenoot is overleden, doet Aldo haar onmiddellijk een aanzoek. Dit wil zij niet en kiest voor een ander. Diep depressief trekt de man samen met het dochtertje door Noord-Italië en ontmoet allerlei personen.

details

IMDb 7.610 115 minuten
Il grido poster van Il grido cast & crew

IMDb Il grido

IMDb 7.610

cast & crew Il grido

regisseur

Michelangelo Antonioni

acteurs

Steve Cochran, Alida Valli, Dorian Gray, Jacqueline Jones, Gabriella Pallotta, Pina Boldrini, Guerrino Campanilli, Mirna Girardi, Lilia Landi, Gaetano Matteucci, Betsy Blair, Pietro Corvelatti en Elli Parvo

details Il grido

jaar

1957

speelduur

115 minuten

Il grido draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Il grido.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Il grido. Hier zie je waar en wanneer Il grido in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Il grido uit 1957 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Il grido wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Il grido draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Il grido wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Il grido draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Il grido staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Il grido wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Il grido!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Il grido, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Il grido kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Il grido verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Il grido. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Il grido wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Il grido en de regisseur van de film Il grido worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.