I Still Believe (2020)

Popster Jeremy Camp leidt een gelukkig leven samen met zijn vrouw Melissa tot zij ernstig ziek blijkt te zijn. Zijn verdriet neem hij mee in zijn liedjes. Jeremy verliest nooit de hoop in zijn geloof. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

details

9AIMDb 6.510 116 minuten
I Still Believe poster van I Still Believe cast & crew

kijkwijzer I Still Believe

9A

IMDb I Still Believe

IMDb 6.510

cast & crew I Still Believe

regisseurs

Andrew Erwin en Jon Erwin

acteurs

Britt Robertson, K.J. Apa, Shania Twain en Gary Sinise

distributeur

Dutch FilmWorks

details I Still Believe

in première op

25-06-2020

genres

drama, romantiek en muziek

jaar

2020

speelduur

116 minuten

Deze week zijn er voor I Still Believe geen voorstellingen in Utrecht

Dit is de bioscoopagenda van de film I Still Believe.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film I Still Believe. Hier zie je waar en wanneer I Still Believe in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film I Still Believe uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen I Still Believe wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film I Still Believe draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film I Still Believe wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Breda, Vlissingen, Enschede, Spijkenisse, Amsterdam, Ede, Leeuwarden en Hoofddorp

De film I Still Believe draait in deze bioscopen: CineCity, Kinepolis Breda, Kinepolis Enschede, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Spijkenisse, Pathé Arena, Pathé de Kuip, Pathé Ede en Tivoli en Cinema Leeuwarden

De recensies van de film I Still Believe staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film I Still Believe wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film I Still Believe!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film I Still Believe, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film I Still Believe kopen/reserveren.

De filmtijden van de film I Still Believe verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film I Still Believe. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film I Still Believe wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film I Still Believe en de regisseur van de film I Still Believe worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.