I See You (2019)

De verdwijning van een tienjarige jongen in een ogenschijnlijk perfect stadje vertoont een vreemde gelijkenis met een cold case van rechercheur Greg Harper. Greg werkt dag en nacht aan deze nieuwe zaak, en worstelt ondertussen met problemen thuis. Sinds zijn vrouw Jackie een affaire heeft gehad is de spanning om te snijden. Jackie is op haar beurt bang dat ze haar verstand aan het verliezen is: ze voelt een constante vijandige sfeer in huis. Niet alleen van haar gezin, maar ook van buitenaf. Het huis wordt geteisterd door vreemde geluiden, spullen die verdwijnen en apparaten die een eigen leven leiden.

details

4GATIMDb 6.810 98 minuten

recensies I See You

De Filmkrant NRC

kijk I See You online

Pathe Thuis
I See You poster van I See You cast & crew

kijkwijzer I See You

4GAT

IMDb I See You

IMDb 6.810

cast & crew I See You

regisseur

Adam Randall

acteurs

Helen Hunt, Jon Tenney en Judah Lewis

distributeur

Gusto Entertainment

details I See You

in première op

01-06-2020

genres

thriller en crime

jaar

2019

speelduur

98 minuten

Deze week zijn er voor I See You geen voorstellingen in Groningen

I See You draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film I See You.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film I See You. Hier zie je waar en wanneer I See You in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film I See You uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen I See You wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film I See You draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film I See You wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film I See You draait in deze bioscopen:

De recensies van de film I See You staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film I See You wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film I See You!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film I See You, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film I See You kopen/reserveren.

De filmtijden van de film I See You verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film I See You. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film I See You wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film I See You en de regisseur van de film I See You worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.