I.M. (2020)

Schrijver Connie Palmen (36) is voor het eerst echt verliefd. Ze valt voor de gevierde Joodse journalist en schrijver Ischa Meijer (47) en stort zich in een ultieme liefdesrelatie vol pieken en dalen. Tot Meijer onverwacht komt te overlijden. In dit vierdelige televisiedrama van Michiel van Erp, geïnspireerd op de gelijknamige roman van Connie Palmen, vertolken Wende Snijders en Ramsey Nasr de hoofdrollen.

De vierdelige serie I.M. gaat tijdens het Nederlands Filmfestival 2020 in première.

details

200 minuten

recensies I.M.

De Filmkrant
I.M. poster van I.M. cast & crew

details I.M.

jaar

2020

speelduur

200 minuten

Deze week zijn er voor I.M. geen voorstellingen in Amersfoort

I.M. draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film I.M..

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film I.M.. Hier zie je waar en wanneer I.M. in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film I.M. uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen I.M. wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film I.M. draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film I.M. wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film I.M. draait in deze bioscopen:

De recensies van de film I.M. staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film I.M. wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film I.M.!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film I.M., klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film I.M. kopen/reserveren.

De filmtijden van de film I.M. verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film I.M.. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film I.M. wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film I.M. en de regisseur van de film I.M. worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.