I Don't Wanna Dance (2020)

Trailer van I Don't Wanna Dancehttps://img.youtube.com/vi/pbE_sYHjlkU/0.jpg2021-09-19T03:17:50+02:00Trailer van I Don't Wanna Dance

Na twee jaar bij hun tante gewoond te hebben worden de vijftienjarige Joey en zijn jongere broertje tot hun vreugde teruggeplaatst bij hun moeder. Aanvankelijk gaat alles goed: het huis is opgeruimd, de koelkast gevuld, Daphne heeft werk en Joey vindt zijn draai bij een dansgroep. Het belooft een mooie zomer te worden. Maar het gezinsgeluk komt al snel onder druk te staan wanneer Daphne terugvalt in haar oude patronen. Joey zet alles op alles om jeugdzorg buiten de deur te houden.

details I Don't Wanna Dance

4GTIMDb 8.01067 89 minuten

recensies I Don't Wanna Dance

De Filmkrant De Volkskrant

kijk I Don't Wanna Dance online

Pathe Thuis
I Don't Wanna Dance poster van I Don't Wanna Dance cast & crew

kijkwijzer I Don't Wanna Dance

4GT

IMDb I Don't Wanna Dance

IMDb 8.01067

cast & crew I Don't Wanna Dance

regisseur

Flynn von Kleist

acteurs

Yfendo van Praag, Romana Vrede en Daniel Kolf

scenario

distributeur

Gusto Entertainment

details I Don't Wanna Dance

in première op

10-06-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

89 minuten

Deze week zijn er voor I Don't Wanna Dance geen voorstellingen in Rotterdam

Dit is de bioscoopagenda van de film I Don't Wanna Dance.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film I Don't Wanna Dance. Hier zie je waar en wanneer I Don't Wanna Dance in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film I Don't Wanna Dance uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen I Don't Wanna Dance wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film I Don't Wanna Dance draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film I Don't Wanna Dance wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Emmen

De film I Don't Wanna Dance draait in deze bioscopen: Kinepolis Emmen

De recensies van de film I Don't Wanna Dance staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film I Don't Wanna Dance wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film I Don't Wanna Dance!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film I Don't Wanna Dance, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film I Don't Wanna Dance kopen/reserveren.

De filmtijden van de film I Don't Wanna Dance verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film I Don't Wanna Dance. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film I Don't Wanna Dance wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film I Don't Wanna Dance en de regisseur van de film I Don't Wanna Dance worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.