I Am the River, The River is Me (2024)

I Am the River, The River is Me in de bioscoop

I Am the River, The River is Me is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film I Am the River, The River is Me.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film I Am the River, The River is Me. Hier zie je waar en wanneer I Am the River, The River is Me in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film I Am the River, The River is Me uit 2024 getoond. Ook zie je in welke bioscopen I Am the River, The River is Me wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film I Am the River, The River is Me draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film I Am the River, The River is Me wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Tilburg en Sneek

De film I Am the River, The River is Me draait in deze bioscopen: Cinecitta en CineSneek

De recensies van de film I Am the River, The River is Me staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film I Am the River, The River is Me wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film I Am the River, The River is Me!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film I Am the River, The River is Me, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film I Am the River, The River is Me kopen/reserveren.

De filmtijden van de film I Am the River, The River is Me verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film I Am the River, The River is Me. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film I Am the River, The River is Me wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film I Am the River, The River is Me en de regisseur van de film I Am the River, The River is Me worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.