Huisvrouwen bestaan niet 2 (2019)

Drie vrouwen, Gijsje, Marjolein en Loes, worstelen ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos.

recensies Huisvrouwen bestaan niet 2

De Volkskrant NRC
Huisvrouwen bestaan niet 2 poster van Huisvrouwen bestaan niet 2

beoordelingen Huisvrouwen bestaan niet 2

3TH

IMDb 6.310

cast & crew Huisvrouwen bestaan niet 2

regisseur

Aniëlle Webster

acteurs

Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade, Kay Greidanus, Leopold Witte, Jim Bakkum, Fred van Leer, Tina de Bruin, Henry van Loon, Patrick Martens, Robert de Hoog en Leny Breederveld

scenario

producent

Rick Engelkes

distributeur

WW Entertainment

details Huisvrouwen bestaan niet 2

in première op

12-12-2019

genres

romantiek en komedie

jaar

2019

speelduur

105 minuten

Deze week zijn er voor Huisvrouwen bestaan niet 2 geen voorstellingen in Alkmaar

Dit is de biosagenda van de film Huisvrouwen bestaan niet 2.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Huisvrouwen bestaan niet 2 getoond.

De je film Huisvrouwen bestaan niet 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Schagen, Arnhem, Amsterdam, Ede, Breda, Zoetermeer, Zwolle, Emmen, Rotterdam, Vlaardingen, Amersfoort, Dordrecht, Doetinchem, Hoogeveen, Steenwijk, Kerkrade, Eindhoven, Leeuwarden, Hoogezand, Hoofddorp, Haarlem, Den Bosch, Groningen, Den Haag en Purmerend

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Huisvrouwen bestaan niet 2 draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Huisvrouwen bestaan niet 2 staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Huisvrouwen bestaan niet 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Huisvrouwen bestaan niet 2, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Huisvrouwen bestaan niet 2 verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Huisvrouwen bestaan niet 2

De film Huisvrouwen bestaan niet 2 in de volgende steden in de bioscoop te zien: Utrecht, Schagen, Arnhem, Amsterdam, Ede, Breda, Zoetermeer, Zwolle, Emmen, Rotterdam, Vlaardingen, Amersfoort, Dordrecht, Doetinchem, Hoogeveen, Steenwijk, Kerkrade, Eindhoven, Leeuwarden, Hoogezand, Hoofddorp, Haarlem, Den Bosch, Groningen, Den Haag en Purmerend.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Huisvrouwen bestaan niet 2, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.