Hotel Sinestra (2022)

Hotel Sinestra in de bioscoop

Hotel Sinestra is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Hotel Sinestra.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hotel Sinestra. Hier zie je waar en wanneer Hotel Sinestra in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hotel Sinestra uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hotel Sinestra wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hotel Sinestra draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hotel Sinestra wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Almere, Hoofddorp, Den Bosch, Leidschendam en Utrecht

De film Hotel Sinestra draait in deze bioscopen: Kinepolis Almere, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Jaarbeurs en Kinepolis Leidschendam

De recensies van de film Hotel Sinestra staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Hotel Sinestra wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hotel Sinestra!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hotel Sinestra, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hotel Sinestra kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hotel Sinestra verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hotel Sinestra. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hotel Sinestra wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hotel Sinestra en de regisseur van de film Hotel Sinestra worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.