Hors normes (2019)

Al meer dan twintig jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen.

details

4ATIMDb 7.410 114 minuten

recensies Hors normes

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Hors normes online

Picl Pathe Thuis
Hors normes poster van Hors normes cast & crew

kijkwijzer Hors normes

4AT

IMDb Hors normes

IMDb 7.410

cast & crew Hors normes

regisseurs

Olivier Nakache en Éric Toledano

acteurs

Vincent Cassel, Reda Kateb, Lyna Khoudri en Hélène Vincent

distributeur

Cinéart Nederland

details Hors normes

in première op

12-12-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

114 minuten

Deze week zijn er voor Hors normes geen voorstellingen in Groningen

Hors normes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Hors normes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hors normes. Hier zie je waar en wanneer Hors normes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hors normes uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hors normes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hors normes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hors normes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Hors normes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Hors normes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Hors normes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hors normes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hors normes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hors normes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hors normes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hors normes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hors normes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hors normes en de regisseur van de film Hors normes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.