Hors normes (2019)

Al meer dan twintig jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen.

details

3ATIMDb 7.610 114 minuten

recensies Hors normes

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Hors normes poster van Hors normes cast & crew

kijkwijzer Hors normes

3AT

IMDb Hors normes

IMDb 7.610

cast & crew Hors normes

regisseurs

Olivier Nakache en Éric Toledano

acteurs

Vincent Cassel, Reda Kateb, Lyna Khoudri en Hélène Vincent

distributeur

Cinéart Nederland

details Hors normes

in première op

12-12-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

114 minuten

Deze week zijn er voor Hors normes geen voorstellingen in Castricum

Dit is de biosagenda van de film Hors normes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hors normes.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hors normes uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Hors normes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hors normes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Groningen, Helmond, Dordrecht, Eindhoven, Bussum, Gouda, Wageningen, Zierikzee, Almkerk, Deventer, Haarlem, Hilversum, Zwolle, Roosendaal, Amstelveen, Etten-Leur en Voorschoten

De film Hors normes draait in deze bioscopen: Cine-Service, Cinerama, City Roosendaal, De Cacaofabriek, De Lieve Vrouw, Filmhallen, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Den Haag, Filmhuis Gouda, Filmhuis Griffioen, Filmschuur, Filmtheater Hilversum, Filmtheater Voorschoten, Filmtheater Zierikzee, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, Heerenstraat Theater, Het Ketelhuis, Kijkhuis, KINO, LantarenVenster, LUX, Natlab, Service Bioscoop Hollywoud, Springhaver, The Movies en Trianon

De recensies van de film Hors normes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Hors normes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hors normes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hors normes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hors normes kopen.

De filmtijden van de film Hors normes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Hors normes. Ook de kijkwijzer van de film Hors normes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hors normes en de regisseur van de film Hors normes worden ook vermeld.