Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Horizon Line (2020)

Sara en haar ex Jackson zien elkaar na enige tijd terug op het huwelijk van hun beste vrienden op een tropisch eiland. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit.

details

4ATHIMDb 4.610 92 minuten

recensies Horizon Line

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Horizon Line online

Pathe Thuis
Horizon Line poster van Horizon Line cast & crew

kijkwijzer Horizon Line

4ATH

IMDb Horizon Line

IMDb 4.610

cast & crew Horizon Line

regisseur

Mikael Marcimain

acteurs

Allison Williams en Alexander Dreymon

distributeur

The Searchers

details Horizon Line

in première op

29-10-2020

genres

avontuur en thriller

jaar

2020

speelduur

92 minuten

Deze week zijn er voor Horizon Line geen voorstellingen in Maastricht

Horizon Line draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Horizon Line.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Horizon Line. Hier zie je waar en wanneer Horizon Line in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Horizon Line uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Horizon Line wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Horizon Line draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Horizon Line wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Horizon Line draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Horizon Line staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Horizon Line wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Horizon Line!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Horizon Line, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Horizon Line kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Horizon Line verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Horizon Line. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Horizon Line wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Horizon Line en de regisseur van de film Horizon Line worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.