Hope Gap (2019)

Als Josh een weekend bij zijn ouders gaat logeren, die bijna dertig jaar zijn getrouwd, hoort hij van zijn vader dat hij van plan is zijn moeder te verlaten. Het eens zo hechte gezin wordt nu geconfronteerd met een nieuwe situatie waarin emoties als ongeloof, woede, onmacht maar ook hoop elkaar kruisen.

details

1TIMDb 6.710 101 minuten

recensies Hope Gap

De Filmkrant De Volkskrant NRC
Hope Gap poster van Hope Gap cast & crew

kijkwijzer Hope Gap

1T

IMDb Hope Gap

IMDb 6.710

cast & crew Hope Gap

regisseur

William Nicholson

acteurs

Bill Nighy, Josh O’Connor en Annette Bening

distributeur

Dutch FilmWorks

details Hope Gap

in première op

13-08-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

101 minuten

Deze week zijn er voor Hope Gap geen voorstellingen in Zwolle

Dit is de bioscoopagenda van de film Hope Gap.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hope Gap. Hier zie je waar en wanneer Hope Gap in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hope Gap uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hope Gap wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hope Gap draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hope Gap wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Best, Roosendaal, Bergen op Zoom, Panningen en Meppel

De film Hope Gap draait in deze bioscopen: Biobest Theater, Cinema Kiek in de Pot, City Roosendaal, DOK6 Cinema en Luxor Theater

De recensies van de film Hope Gap staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Hope Gap wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hope Gap!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hope Gap, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hope Gap kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hope Gap verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hope Gap. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hope Gap wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hope Gap en de regisseur van de film Hope Gap worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.