Honey Boy (2019)

De relatie tussen een tv-acteur en zijn vader, een voormalige clown en heroïneverslaafde, wordt vanuit verschillende fasen uit het leven van de acteur vertelt. Van hoe hij als klein kind rollen wist te bemachtigen in Hollywood, tot aan een jongeman met perspectief als acteur.

details

4GATDIMDb 7.310 94 minuten

recensies Honey Boy

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Honey Boy online

Pathe Thuis
Honey Boy poster van Honey Boy cast & crew

kijkwijzer Honey Boy

4GATD

IMDb Honey Boy

IMDb 7.310

cast & crew Honey Boy

regisseur

Alma Har'el

acteurs

Shia LaBeouf, Laura San Giacomo, Lucas Hedges, Noah Jupe en Natasha Lyonne

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Honey Boy

in première op

04-06-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

94 minuten

Deze week zijn er voor Honey Boy geen voorstellingen in Den Haag

Honey Boy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Honey Boy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Honey Boy. Hier zie je waar en wanneer Honey Boy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Honey Boy uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Honey Boy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Honey Boy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Honey Boy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Honey Boy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Honey Boy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Honey Boy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Honey Boy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Honey Boy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Honey Boy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Honey Boy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Honey Boy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Honey Boy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Honey Boy en de regisseur van de film Honey Boy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.