Het lied van de zee (NL) (2014)

Ben en Saoirse wonen met hun vader in een vuurtoren op een klein eilandje. Om hen te beschermen voor de gevaren van de zee, neemt oma de kinderen mee naar haar huis in de stad. Daar ontdekt Ben dat Saoirse een selkie is, een sirene die met haar gezang de vloek kan opheffen die de Uilenheks over de elfen heeft uitgesproken. Om het lied van de zee te zingen moet Saoirse terug naar het vuurtorenhuis. De terugreis voert hen door een wereld van sprookjes en oude legendes en Ben en Saoirse moeten het opnemen tegen de Uilenhek.

details

2AIMDb 8.110 93 minuten
Het lied van de zee (NL) poster van Het lied van de zee (NL) cast & crew

kijkwijzer Het lied van de zee (NL)

2A

IMDb Het lied van de zee (NL)

IMDb 8.110

cast & crew Het lied van de zee (NL)

regisseur

Tomm Moore

stemmen

Valentijn Banga, Olivier Banga, Echica Florijn en Niki Romijn

scenario

en

producenten

Cartoon Saloon, Superprod, Big Farm en Digital Graphics

distributeur

Twin Film

details Het lied van de zee (NL)

in première op

04-02-2015

genres

animatie en familiefilm

jaar

2014

taal

Nederlandse versie

speelduur

93 minuten

Deze week zijn er voor Het lied van de zee (NL) geen voorstellingen in Utrecht

Het lied van de zee (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Het lied van de zee (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Het lied van de zee (NL). Hier zie je waar en wanneer Het lied van de zee (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Het lied van de zee (NL) uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Het lied van de zee (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Het lied van de zee (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Het lied van de zee (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Het lied van de zee (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Het lied van de zee (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Het lied van de zee (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Het lied van de zee (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Het lied van de zee (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Het lied van de zee (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Het lied van de zee (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Het lied van de zee (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Het lied van de zee (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Het lied van de zee (NL) en de regisseur van de film Het lied van de zee (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.