Hero (2002)

Koning Qin wil heel China in zijn macht hebben, om zo de eerste keizer te worden. Al een tijdje willen huurmoordenaars hem vermoorden. Er zijn drie moordenaars, genaamd Broken Sword, Flying Snow en Sky, waar de koning vooral voor vreest. Hij heeft dan ook al vele jaren een beloning voor degene die deze drie kan uitschakelen. Op een dag krijgt de koning dan bezoek van de mysterieuze zwaardvechter Nameless, die beweert de drie moordenaars te hebben vermoord.

details

IMDb 7.910 120 minuten
Hero poster van Hero cast & crew

IMDb Hero

IMDb 7.910

cast & crew Hero

regisseur

Yimou Zhang

acteurs

Jet Li, Tony Chiu-Wai Leung, Maggie Cheung, Ziyi Zhang, Daoming Chen, Donnie Yen, Zhongyuan Liu, Tianyong Zheng, Yan Qin, Chang Xiao Yang, Yakun Zhang, Ma Wen Hua, Jin Ming, Xu Kuang Hua, Shou Xin Wang, Heizi, Hua Cao, Lei Li, Xia Bin, Peng Qiang, Jie Liu, Zhang Yi, James Hong, Emil Lin, Bruce Locke, Angela Oh, James Sie, Elizabeth Sung, Bing Lei Li en Tielin Zhang

details Hero

jaar

2002

speelduur

120 minuten

Deze week zijn er voor Hero geen voorstellingen in Amsterdam

Hero draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Hero.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hero. Hier zie je waar en wanneer Hero in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hero uit 2002 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hero wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hero draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hero wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Hero draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Hero staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Hero wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hero!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hero, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hero kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hero verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hero. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hero wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hero en de regisseur van de film Hero worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.