Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Harry Gruyaert - Photographer (2018)

Documentaire over fotograaf Harry Gruyaert (Antwerpen, 1941), waarin zijn streng katholieke opvoeding, de conflicten met zijn vader, zijn fotografiestudie en zijn carrière worden geschetst.

details

IMDb 7.310
Harry Gruyaert - Photographer poster van Harry Gruyaert - Photographer cast & crew

IMDb Harry Gruyaert - Photographer

IMDb 7.310

cast & crew Harry Gruyaert - Photographer

regisseur

Gerrit Messiaen

details Harry Gruyaert - Photographer

jaar

2018

Harry Gruyaert - Photographer draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Harry Gruyaert - Photographer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Harry Gruyaert - Photographer. Hier zie je waar en wanneer Harry Gruyaert - Photographer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Harry Gruyaert - Photographer uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Harry Gruyaert - Photographer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Harry Gruyaert - Photographer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Harry Gruyaert - Photographer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Harry Gruyaert - Photographer draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Harry Gruyaert - Photographer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Harry Gruyaert - Photographer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Harry Gruyaert - Photographer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Harry Gruyaert - Photographer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Harry Gruyaert - Photographer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Harry Gruyaert - Photographer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Harry Gruyaert - Photographer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Harry Gruyaert - Photographer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Harry Gruyaert - Photographer en de regisseur van de film Harry Gruyaert - Photographer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.