Happy Together (1997)

Een stel reist door Argentinië en zit opgesloten in een turbulente cyclus van verliefdheid en destructieve jaloezie.

details

4STHIMDb 7.710 96 minuten
Happy Together poster van Happy Together cast & crew

kijkwijzer Happy Together

4STH

IMDb Happy Together

IMDb 7.710

cast & crew Happy Together

regisseur

Wong Kar Wai

acteurs

Leslie Cheung, Tony Leung Chiu Wai en Chen Chang

distributeur

EYE Filmmuseum

details Happy Together

in première op

10-06-2021

genres

drama en romantiek

jaar

1997

speelduur

96 minuten

KINO

KINO

vandaag zo ...
morgen ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
donderdag do 21:30
vrijdag vr ...
zaterdag za 12:35

Dit is de bioscoopagenda van de film Happy Together.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Happy Together. Hier zie je waar en wanneer Happy Together in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Happy Together uit 1997 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Happy Together wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Happy Together draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Happy Together wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hilversum, Rotterdam, Breda, Deventer, Amsterdam, Venlo, Arnhem en Amersfoort

De film Happy Together draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, De Lieve Vrouw, De Nieuwe Scene, EYE, Filmhuis De Keizer, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, KINO en LAB111

De recensies van de film Happy Together staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Happy Together wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Happy Together!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Happy Together, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Happy Together kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Happy Together verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Happy Together. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Happy Together wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Happy Together en de regisseur van de film Happy Together worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.