Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Happy Death Day 2U (2019)

Studente Tree Gelbman Tree ontdekt dat steeds opnieuw sterven makkelijker is dan de gevaren die dit keer op de loer liggen.

details

4GTIMDb 6.210 100 minuten

kijk Happy Death Day 2U online

Pathe Thuis
Happy Death Day 2U poster van Happy Death Day 2U cast & crew

kijkwijzer Happy Death Day 2U

4GT

IMDb Happy Death Day 2U

IMDb 6.210

cast & crew Happy Death Day 2U

regisseur

Christopher Landon

acteurs

Jessica Rothe, Ruby Modine, Israel Broussard en Suraj Sharma

producent

Jason Blum

distributeur

Universal Pictures International

details Happy Death Day 2U

in première op

14-02-2019

genre

thriller

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor Happy Death Day 2U geen voorstellingen in Den Bosch

Happy Death Day 2U draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Happy Death Day 2U.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Happy Death Day 2U. Hier zie je waar en wanneer Happy Death Day 2U in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Happy Death Day 2U uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Happy Death Day 2U wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Happy Death Day 2U draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Happy Death Day 2U wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Happy Death Day 2U draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Happy Death Day 2U staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Happy Death Day 2U wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Happy Death Day 2U!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Happy Death Day 2U, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Happy Death Day 2U kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Happy Death Day 2U verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Happy Death Day 2U. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Happy Death Day 2U wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Happy Death Day 2U en de regisseur van de film Happy Death Day 2U worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.