Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Goede Buren (2018)

Documentaire; wanneer de Rotterdamse inwoner Bep de Bruin, na tien jaar dood in huis wordt gevonden, zonder dat iemand haar heeft gemist, is de stad in shock. Hoe kon dit gebeuren? Ada (59) en haar beste vriendin Wilma (70) zijn vrijwilligers voor de lokale campagne tegen eenzaamheid, die de gemeente organiseert. Samen gaan ze van deur tot deur, op zoek naar eenzame mensen die hulp kunnen gebruiken.

details

1IMDb 6.210 82 minuten

recensies Goede Buren

De Filmkrant De Volkskrant
Goede Buren poster van Goede Buren cast & crew

kijkwijzer Goede Buren

1

IMDb Goede Buren

IMDb 6.210

cast & crew Goede Buren

regisseur

Stella van Voorst van Beest

distributeur

Cinema Delicatessen

details Goede Buren

in première op

14-02-2019

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

82 minuten

Deze week zijn er voor Goede Buren geen voorstellingen in Amsterdam

Goede Buren draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Goede Buren.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Goede Buren. Hier zie je waar en wanneer Goede Buren in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Goede Buren uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Goede Buren wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Goede Buren draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Goede Buren wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Goede Buren draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Goede Buren staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Goede Buren wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Goede Buren!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Goede Buren, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Goede Buren kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Goede Buren verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Goede Buren. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Goede Buren wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Goede Buren en de regisseur van de film Goede Buren worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.