Godzilla vs Kong (2020)

Trailer van Godzilla vs Konghttps://img.youtube.com/vi/zMD0A1XKqPs/0.jpg2021-08-22T02:10:11+02:00Trailer van Godzilla vs Kong

Kong en zijn helpers ondernemen een gevaarlijke reis om zijn echte thuis te vinden, samen met Jia, een jong weesmeisje met wie hij een sterke band heeft opgebouwd. Ze belanden echter onverwachts op het pad van een woedende Godzilla, die over de hele wereld een spoor van vernieling aanricht. De epische confrontatie tussen deze twee titanen, die wordt beïnvloed door onzichtbare krachten, is slechts het begin van het mysterie dat zich diep in de aardkern bevindt.

details Godzilla vs Kong

4GIMDb 6.410165845 113 minuten

recensies Godzilla vs Kong

De Volkskrant

kijk Godzilla vs Kong online

Pathe Thuis
Godzilla vs Kong poster van Godzilla vs Kong cast & crew

kijkwijzer Godzilla vs Kong

4G

IMDb Godzilla vs Kong

IMDb 6.410165845

cast & crew Godzilla vs Kong

regisseur

Adam Wingard

acteurs

Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Eiza González, Shun Oguri, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Julian Dennison en Demián Bichir

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Godzilla vs Kong

in première op

17-06-2021

genres

actie en avontuur

jaar

2020

speelduur

113 minuten

Deze week zijn er voor Godzilla vs Kong geen voorstellingen in Almere

Godzilla vs Kong draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Godzilla vs Kong.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Godzilla vs Kong. Hier zie je waar en wanneer Godzilla vs Kong in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Godzilla vs Kong uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Godzilla vs Kong wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Godzilla vs Kong draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Godzilla vs Kong wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Godzilla vs Kong draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Godzilla vs Kong staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Godzilla vs Kong wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Godzilla vs Kong!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Godzilla vs Kong, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Godzilla vs Kong kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Godzilla vs Kong verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Godzilla vs Kong. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Godzilla vs Kong wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Godzilla vs Kong en de regisseur van de film Godzilla vs Kong worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.