Gli anni più belli (2020)

Giulio, Gemma, Paolo en Riccardo zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.

details

5STHIMDb 6.210 129 minuten

recensies Gli anni più belli

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Gli anni più belli online

Picl Pathe Thuis
Gli anni più belli poster van Gli anni più belli cast & crew

kijkwijzer Gli anni più belli

5STH

IMDb Gli anni più belli

IMDb 6.210

cast & crew Gli anni più belli

regisseur

Gabriele Muccino

acteurs

Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart, Micaela Ramazzotti en Claudio Santamaria

distributeur

Cinéart Nederland

details Gli anni più belli

in première op

06-08-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

129 minuten

Gli anni più belli draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Gli anni più belli.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Gli anni più belli. Hier zie je waar en wanneer Gli anni più belli in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Gli anni più belli uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Gli anni più belli wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Gli anni più belli draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Gli anni più belli wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Gli anni più belli draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Gli anni più belli staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Gli anni più belli wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Gli anni più belli!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Gli anni più belli, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Gli anni più belli kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Gli anni più belli verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Gli anni più belli. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Gli anni più belli wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Gli anni più belli en de regisseur van de film Gli anni più belli worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.