Gemini man (2019)

Huurmoordenaar Henry Brogan wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

details

3GIMDb 5.710 117 minuten

recensies Gemini man

De Volkskrant Trouw

kijk Gemini man online

Pathe Thuis
Gemini man poster van Gemini man cast & crew

kijkwijzer Gemini man

3G

IMDb Gemini man

IMDb 5.710

cast & crew Gemini man

regisseur

Ang Lee

acteurs

Will Smith, Clive Owen, Mary Elizabeth Winstead en Benedict Wong

scenario

, en

producenten

Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Gemini man

in première op

10-10-2019

genres

actie en thriller

jaar

2019

speelduur

117 minuten

Gemini man draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Gemini man.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Gemini man. Hier zie je waar en wanneer Gemini man in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Gemini man uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Gemini man wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Gemini man draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Gemini man wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Gemini man draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Gemini man staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Gemini man wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Gemini man!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Gemini man, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Gemini man kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Gemini man verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Gemini man. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Gemini man wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Gemini man en de regisseur van de film Gemini man worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.