Garfield (NL) (2024)

Garfield (NL) in de bioscoop

Garfield (NL) is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Garfield (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Garfield (NL). Hier zie je waar en wanneer Garfield (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Garfield (NL) uit 2024 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Garfield (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Garfield (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Garfield (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Groningen, Leidschendam, Amsterdam, Tilburg, Enschede, Oss, Den Bosch, Drachten en Zoetermeer

De film Garfield (NL) draait in deze bioscopen: De Bios Drachten, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Oss, Kinepolis Zoetermeer, LantarenVenster, Pathé Amsterdam Noord, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Euroscoop Tilburg en Pathé Groningen

De recensies van de film Garfield (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Garfield (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Garfield (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Garfield (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Garfield (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Garfield (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Garfield (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Garfield (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Garfield (NL) en de regisseur van de film Garfield (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.