Frida Kahlo (2019)

Documentaire over Frida Kahlo. Haar legendarische stijl, levenslust, mannen, vrouwen, politiek en haar Mexicaanse afkomst hebben haar generaties lang een alomtegenwoordig feministisch icoon en stijlmuze gemaakt.

details

90 minuten
Frida Kahlo poster van Frida Kahlo cast & crew

details Frida Kahlo

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Springhaver

Springhaver

vandaag wo 19:30
morgen do 19:00
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo 14:45
maandag ma ...
dinsdag di ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Frida Kahlo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Frida Kahlo. Hier zie je waar en wanneer Frida Kahlo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Frida Kahlo uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Frida Kahlo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Frida Kahlo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Frida Kahlo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Maastricht, Den Haag, Dordrecht, Wageningen, Zwolle, Heerlen, Utrecht, Deventer, Noordwijk, Alkmaar, Hilversum, Nijmegen, Eindhoven, Venlo, Zevenaar, Bussum en Arnhem

De film Frida Kahlo draait in deze bioscopen: Cinecenter, De Muze Noordwijk, De Nieuwe Scene, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Den Haag, Filmhuis Zevenaar, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Fraterhuis, Heerenstraat Theater, Lumière, LUX, Natlab, Quatro Cinema, Springhaver, The Movies en The Movies

De recensies van de film Frida Kahlo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Frida Kahlo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Frida Kahlo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Frida Kahlo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Frida Kahlo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Frida Kahlo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Frida Kahlo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Frida Kahlo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Frida Kahlo en de regisseur van de film Frida Kahlo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.