Freaky (2020)

Een oude dolk zorgt ervoor dat een meedogenloze seriemoordenaar en high school meisje Millie wakker worden in elkaars lichaam. Millie ontdekt dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van de moordlustige psychopaat.

details

6GATIMDb 6.310 103 minuten

recensies Freaky

De Volkskrant NRC

kijk Freaky online

Pathe Thuis
Freaky poster van Freaky cast & crew

kijkwijzer Freaky

6GAT

IMDb Freaky

IMDb 6.310

cast & crew Freaky

regisseur

Christopher Landon

acteurs

Kathryn Newton, Vince Vaughn, Misha Osherovich en Celeste O'Connor

distributeur

Universal Pictures International

details Freaky

in première op

19-11-2020

genre

thriller

jaar

2020

speelduur

103 minuten

Deze week zijn er voor Freaky geen voorstellingen in Amsterdam

Freaky draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Freaky.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Freaky. Hier zie je waar en wanneer Freaky in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Freaky uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Freaky wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Freaky draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Freaky wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Freaky draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Freaky staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Freaky wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Freaky!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Freaky, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Freaky kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Freaky verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Freaky. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Freaky wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Freaky en de regisseur van de film Freaky worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.