Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Frank & Eva (1973)

Frank en Eva kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar leven. Frank gaat naar bed met iedere vrouw die hij kan krijgen. Eva zoekt ondertussen meer vastigheid en wil juist een gezin beginnen

details

IMDb 5.810 96 minuten
Frank & Eva poster van Frank & Eva cast & crew

IMDb Frank & Eva

IMDb 5.810

cast & crew Frank & Eva

regisseur

Pim de la Parra

acteurs

Willeke van Ammelrooy, Hugo Metsers, Lex Goudsmit, Helmert Woudenberg, Elsje de Wijn, Sylvia Kristel, Christina Cünne, Ronnie Bierman, Jan Van Rooyen, Wim de Meijer, Dick Scheffer, Eric van Ingen, Maureen Renzen, Boy Edgar, Wim Poncia, Mimi Kok, Siem Vroom, Marjan Heremans, Danny Ladiges, Wim van de Pafort, Jan Westerman, Charlotte Fischer, Maniuschka Cahn, Mies Hagens, Herman van Dalen, Bart Dräger, Bertina Maas en Theo de Neff

details Frank & Eva

jaar

1973

speelduur

96 minuten

Frank & Eva draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Frank & Eva.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Frank & Eva. Hier zie je waar en wanneer Frank & Eva in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Frank & Eva uit 1973 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Frank & Eva wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Frank & Eva draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Frank & Eva wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Frank & Eva draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Frank & Eva staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Frank & Eva wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Frank & Eva!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Frank & Eva, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Frank & Eva kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Frank & Eva verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Frank & Eva. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Frank & Eva wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Frank & Eva en de regisseur van de film Frank & Eva worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.