Follow Me (2019)

Een bekende Social-Media-persoonlijkheid reist met vrienden naar Moskou om daar materiaal voor een nieuwe vlog op te nemen. In de strijd om de meeste volgers gaan ze dit keer wel heel ver op in een wereld van excessen en gevaar. Langzaamaan vervagen de grenzen tussen Social Media en het echte leven, en zal de vriendengroep moeten ontsnappen en vechten om te overleven.

details

6GATHIMDb 5.410 92 minuten

recensies Follow Me

Volkskant

kijk Follow Me online

Pathe Thuis
Follow Me poster van Follow Me cast & crew

kijkwijzer Follow Me

6GATH

IMDb Follow Me

IMDb 5.410

cast & crew Follow Me

regisseur

Will Werninck

acteurs

Keegan Allen, Holland Roden, Dimiter D. Marinov en Denzel Whitaker

distributeur

Dutch FilmWorks

details Follow Me

in première op

16-07-2020

genres

horror en thriller

jaar

2019

speelduur

92 minuten

Deze week zijn er voor Follow Me geen voorstellingen in Zwolle

Follow Me draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Follow Me.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Follow Me. Hier zie je waar en wanneer Follow Me in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Follow Me uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Follow Me wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Follow Me draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Follow Me wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Follow Me draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Follow Me staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Volkskant. Ook de IMDB score/rating van de film Follow Me wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Follow Me!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Follow Me, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Follow Me kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Follow Me verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Follow Me. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Follow Me wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Follow Me en de regisseur van de film Follow Me worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.