Flowers of Shanghai (1998)

Ambtenaar Wang brengt vele uren door in de door de Britten beheerde bordelen van het laat negentiende eeuwse Shanghai. Hij beziet het sociale leven in de van de buitenwereld afgesloten huizen. De prostituees vinden er beschermers, er worden huwelijken gesloten, zaken gedaan en de opiumpijp gaat rond.

details Flowers of Shanghai

6HIMDb 7.4102937 113 minuten
Flowers of Shanghai poster van Flowers of Shanghai cast & crew

kijkwijzer Flowers of Shanghai

6H

IMDb Flowers of Shanghai

IMDb 7.4102937

cast & crew Flowers of Shanghai

regisseur

Hou Hsiao-hsien

acteurs

Michelle Reis, Tony Leung Chiu Wai en Michiko Hada

distributeur

EYE Filmmuseum

details Flowers of Shanghai

in première op

24-06-2021

genre

drama

jaar

1998

speelduur

113 minuten

Flowers of Shanghai draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Flowers of Shanghai.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Flowers of Shanghai. Hier zie je waar en wanneer Flowers of Shanghai in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Flowers of Shanghai uit 1998 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Flowers of Shanghai wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Flowers of Shanghai draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Flowers of Shanghai wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Flowers of Shanghai draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Flowers of Shanghai staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Flowers of Shanghai wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Flowers of Shanghai!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Flowers of Shanghai, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Flowers of Shanghai kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Flowers of Shanghai verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Flowers of Shanghai. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Flowers of Shanghai wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Flowers of Shanghai en de regisseur van de film Flowers of Shanghai worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.